فاصله ای
فاصله ای
همبستگی پیرسون
فرصت هایی برای زندگی درونی
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
هویت سازمانی
فاصله ای
فاصله ای
همبستگی پیرسون
جنسیت
هویت سازمانی
اسمی
فاصله ای
t-test
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱- مقدمه
این فصل در دو قسمت مجزا به کمک آمار توصیفی[۸۶] و آمار استنباطی[۸۷] به تجزیه و تحلیل اطلاعات گردآوری شده از پرسشنامه پرداخته شده است؛ آمار توصیفی ابزاری هستند که ما را قادر می سازد مجموعه عظیمی از داده ها را به طور خلاصه و موجزی بیان کنیم . در آمار توصیفی بیان یافته های تحقیق در ارتباط با متغیرها مد نظر است که ممکن است با ارائه ی توزیع متغیرها صورت گیرد و یا در یک عدد خلاصه گردد.توزیع متغیرها در قالب جداول و نمودارهای فراوانی صورت می گیرد و توصیف عددی با بهره گرفتن از معیارهای مرکزگرایی(مانند نما ، میانه و میانگین)و معیارهای تغییرپذیری(مانند دامنه،انحراف معیار و واریانس) میسر می گردد.
اما در آمار استنباطی تعمیم یافته های حاصل از نمونه به کل جامعه آماری مد نظر است. به عبارت دیگر هدف از کاربرد آمار استنباطی این است که مشخص شود آیا روابط و نتایجی که در نمونه مشاهده شده است در همان جمعیتی که نمونه از آن گرفته شده است هم مصداق پیدا می کند یا خیر؟ آمار استنباطی را آزمونهای معنی داری[۸۸] هم می نامند ؛ به کمک نتایج این آزمون ها به تفسیر یافته ها پرداخته و در نهایت در سطح اطمینان معینی تصمیم گیری می شودکه آیا روابط مشاهده شده تنها محدود به نمونه است و یا قابل تعمیم به جامعه آماری تحقیق هم است.
بر این اساس، در هر پژوهشی مرحله تجزیه و تحلیل اهمیت زیادی دارد، زیرا نشان دهنده تلاش ها و زحمات فراوان گذشته است. در این مرحله محقق با بهره گرفتن از روش های مختلف و با تکیه بر معیار عقل سعی می کند اطلاعات و داده ها را در جهت آزمون فرضیه و ارزیابی آن مورد بررسی قرار دهد. اطلاعات لازم برای تحقیق حاضر از پرسشنامهای که اعتبار آن مورد آزمون قرارگرفته بود، جمع آوری شد. این اطلاعات در محیط نرمافزاری SPSS با اعمال آزمونهای آماری مناسب با توجه به فرضیات تحقیق، تجزیه و تحلیل گردید در ادامه، ابتدا به مشخصات توصیفی اعضای نمونه آماری پرداخته شده و ویژگیهای جمعیت شناختی بیان می گردد. سپس به آزمون فرضیه های تحقیق پرداخته می شود. بدین منظور از روش های که در فصل سوم بیان شده استفاده گردیده و پس از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج و یافته های توصیفی و نتایج و یافته های تحلیلی و استنباطی بیان شده است.
نتایج آماری این پژوهش مشتمل بر بررسی ویژگیهای اطلاعات عمومی از یک طرف و سنجش و بررسی گویه های مربوط به مولفه اصلی پژوهش یعنی هماهنگی بین سازمانی و توانمندسازی از طرف دیگر . به عبارتی در این قسمت از پژوهش نتایج در دو بخش اصلی ارائه می شود:
الف)توصیف داده ها
ب) تحلیل داده ها
۴-۲- توصیف داده ها
۴-۲-۱- توزیع نسبی پاسخگویان بر حسب اطلاعات عمومی پرسشنامه
۴-۲-۱-۱- توزیع نسبی پاسخگویان بر حسب جنس پاسخگویان
جدول و نمودار زیر توزیع افراد مورد مطالعه را براساس جنسیت نشان می دهد.
جدول ۴-۱- توزیع پاسخگویان بر اساس جنسیت
جنسیت
تعداد
درصد
مرد
۱۰۵
۷۰%