- حداقل هزینه یا حداکثر سود[۱۱۲]
- حداکثر سطح پاسخگویی به مشتری[۱۱۳]
- حداکثر پایداری تصمیمات [۱۱۴]
با بهره گرفتن از طریقه کدگذاری می توان تمامی مقالات گذشته را با توجه به پنج ویژگی اصلی و زیر ویژگیهای آن (اهداف/ خروجی ها/ نوع مدل سازی/ مشخصات مسئله و فرض ها/ اجزای زنجیره لجستیک) به صورتی که گفته شد، دسته بندی کرد.
اما برای مقایسه آسان تر مقالات موجود در ادبیات و آشنایی بهتر با کدگذاری، مقالات موجود در ادبیات مقالات طراحی شبکه لجستیک مستقیم، معکوس و یکپارچه جدا از هم در جدول ۲-۶ آورده شده اند.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
مطلب دیگری که در طبقه بندی ادبیات مورد توجه قرار می دهیم، رو شهای حل مسئله ارائه شده است. در اکثر موارد مد لهای طراحی شبکه لجستیک ترکیبی از دو مسئله مکا نیابی- تخصیص و بهینهسازی جریان هستند. این مسائل قابل کاهش به مسئله مکان یابی تسهیلات با ظرفیت محدود هستند. مسئله مکان یابی تسهیلات با ظرفیت محدود در دسته NP-complete قرار دارند. سایر دسته های مسائل مکانیابی مانند مسئله میانه و مرکز نیز به دسته NP-complete یا NP-Hard تعلق دارند [۱۰۰] . لذا مسائل طراحی شبکه لجستیک در اکثر موارد به دسته NP-Hard تعلق دارند[۱۰۲,۵۸] . مسائل لجستیک چند مرحله ای با محدودیت حداکثر تعداد تسهیلات معین، ترکیبی از مسئله کوله پشتی چند گزینه ای و مسئله مکان یابی- تخصیص با ظرفیت محدود هستند که هر دو از مسائل NP-Hard شناخته شده هستند [۱۰۱] . در نتیجه مطالب فوق، مسائل طراحی شبکه لجستیک چند مرحله ای نیز مسائلی در کلاس NP-Hard با درجه سختی بالاهستند. برای حل اینگونه مسائل نمی توان از روش های دقیق استفاده کرد. نویسندگان و محققان برای اینگونه مسائل از روش های ابتکاری و فراابتکاری که بر پایه بهینه سازی مسائل ترکیبی استوارند، استفاده می کنند. در جدول ۲-۷ روش های حل استفاده شده در مقالات دسته بندی شده در جدول ۲-۶ را آورده ایم. باید توجه کرد که مقالاتی که از روش های حل دقیق برای مسائل استفاده کرده اند که به دلیل مشتق پذیری تابع هدف توانسته اند جواب دقیق بدست آورند و یا در صورت استفاده از مدل های گسسته که در طراحی شبکه معمول می باشند فرض های ساده ساز زیادی را در نظر گرفته اند و یا مسئله را در اندازه های کوچک حل کرده اند.
جدول ۲-۶: طبقه بندی ادبیات (۱۹۹۹+)
اهداف
خروجی
مدلسازی
مشخصات مسئله و مفروضات
اجزای زنجیره لجستیک
مراجع
C,Rob
C
C
C
C
C,Res
C
C
C,Res
C,Rob
L,TA
L,TA
L,SR
L,TA
L,TA
L,TA
L,FC,TA
L,TA
L,TA
L,TA
MILP
MILP
CA
MILP
MILP
MILP
MILP
MILP