کاربرد سیستم
۵
۸۰۱/ .
تاثیرات شخصی
۵
۸۶۱/ .
تاثیرات سازمانی
۴
۸۸۶/ .
مشارکت استراتژیک با تامین کنندگان
۴
۸۸۳/ .
ارتباط با مشتری
۴
۷۹۷/ .
سطح با اشتراک گذاشتن اطلاعات وکیفیت آنها
۴
۸۱۴/ .
مقدارآلفای کرونباخ کل
۷۶۳/ .
۳-۸ تجزیه و تحلیل اطلاعات
تجزیه و تحلیل دادهها فرایندی چند مرحلهای است که طی آن دادههای به دست آمده از طریق ابزارهای جمع آوری اطلاعات، خلاصه و در نهایت پردازش میشوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباط بین آنها به منظور پاسخ به سؤالات فراهم گردد. در این فرایند دادهها هم از لحاظ مفهومی و از لحاظ تجربی پالایش میشوند. فرایندهای تجزیه و تحلیل با توجه به نوع تحقیق، مسئله تحقیق و ابزارهای بهکاررفته برای جمع آوری اطلاعات متفاوت میباشند (کسائیان،۱۳۹۱). در این پژوهش با بهره گرفتن از پرسشنامه به نمونه گیری از جامعه آماری شرکت مورد نظر پرداختیم. به ندرت می توان بدون استفاده از روش های آماری اقدام به تفسیر، تبیین و تحلیل نتایج به دست آمده از تحقیق ها و پژوهش های علمی کرد. بنابر این پس از جمع آوری داده های کیفی و تبدیل آنها به کمی و محاسبه آلفای کرونباخ به منظور اطمینان از پایایی پرسشنامه، از روش آمار توصیفی و استنباطی استفاده می شود در این راستا در بخش توصیفی از مشخصه های آماری نظیر فراوانی، درصد فراوانی ودرصد فراوانی تجمعی، جداول و نمودارهای مربوطه و در سطح استنباطی از آزمون کولموگروف – اسمیرنوف با بهره گرفتن از نرم افزارSpss ، استفاده می شود که تک تک فرضیه ها مورد آزمون قرار می گیرند و از معادلات ساختاری و برازش مدل نیز استفاده شده است که برای این کار از نرم افزار AMOS 20استفاده می نمایم. که اهمیت نسبی معیارها و زیر معیارها و شدت ارتباط بین آنها مورد بررسی قرار می گیرد همچنین اثرگذاری و اثرپذیری معیارها و زیر معیارهای موجود در مدل ارزیابی می شود. که روش های و چگونگی محاسبه آن و نتایج بدست آمده در فصول بعدی به صورت کامل ذکر خواهد شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل چهارم
تجزیه وتحلیل داده ها
۴-۱مقدمه
آمار در دو شاخه آمار توصیفی و احتمالات و آمار استنباطی بحث و بررسی می شود. که در پژوهش جهت بررسی و توصیف ویژگی های عمومی پاسخ دهندگان از روش های موجود در آمار توصیفی مانند جداول توزیع فراوانی، در صد فراوانی، درصد فراوانی تجمعی و میانگین استفاده می گردد. بنابراین هدف آمار توصیفی محاسبه پارامترهای جامعه با بهره گرفتن از سرشماری تمامی عناصر جامعه است. در آمار استنباطی پژوهشگر با استفاده مقادیر نمونه آماره ها را محاسبه کرده و سپس با کمک تخمین و یا آزمون فرض آماری، آماره ها را به پارامترهای جامعه تعمیم می دهد، که اگر تحقیق از نوع سوالی و صرفا حاوی پرسش درباره پارامتر باشد، برای پاسخ به سوالات از تخمین آماری استفاده می شود و اگر حاوی فرضیه ها بوده و از مرحله سوال گذر کرده باشد، آزمون فرضیه ها و فنون آماری آن به کار می رود. در یک تقسیم بندی دیگر آزمون های آماری را می توان به دو قسمت پارامتریک و غیر پارامتریک دسته بندی کرد. آمار پارامتریک مستلزم پیش فرض هایی در مورد جامعه ای که از آن نمونه گیری صورت گرفته می باشد. به عنوان مهمترین پیش فرض در آمار پارامترک فرض می شود که توزیع جامعه نرمال است اما آمار ناپارامتریک مستلزم هیچگونه فرضی در مورد توزیع نیست. به همین خاطر بسیاری از تحقیقات علوم انسانی که با مقیاس های کیفی سنجیده شده و فاقد توزیع هستند از شاخص های آمار ناپارامتریک استفاده می کنند. اگر متغیرها از نوع اسمی و ترتیبی بوده حتما از روش های ناپارامتریک و اگر متغیرها از نوع فاصله ای و نسبی باشند در صورتیکه فرض شود توزیع آماری جامعه نرمال یا بهنجار است از روش های پارامتریک استفاده می شود. که هر کدام دارای چند آزمون می باشند. پژوهش حاضر حاوی فرضیه می باشد که باید آزمون فرضیه و فنون آماری آن محاسبه گردد و در دسته آزمون آماری نا پارامتریک قرار می گیرد. اما چون دارای تعداد حجم نمونه بالایی است طبق قضیه حد مرکزی در دسته آزمون های پارامتریک قرار می دهیم. که پس از نرمال سازی از روش کولموگروف – اسمیر نوف با بهره گرفتن از ضریب همبستگی اسپیرمن آزمون می کنیم. در این فصل که برای تجزیه و تحلیل داده ها ی آماری از روش آمار توصیفی و استنباطی استفاده می شود در این راستا در بخش توصیفی از مشخصه های آماری نظیر فراوانی، درصد فراوانی ودرصد فراوانی تجمعی، جداول و نمودارهای مربوطه و در سطح استنباطی از برای تحلیل داده ها از نرم افزار spss و AMOS 20 ومدل معادلات ساختاری و برازش مدل استفاده می شود. که در نهایت با بهره گرفتن از ضریب همبستگی بدست آمده ومدل معادلات ساختاری اصلاح شده به آزمون فرضیه ها می پردازیم.
۴-۲ آمار توصیفی
۴-۲-۱ توصیف ویژگی های جمعیت شناختی اعضای نمونه
به منظور شناخت بهتر ماهیت جامعه ای که در پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، قبل از تجزیه وتحلیل داده های آماری، لازم است این داده ها توصیف شود. همچنین توصیف آماری داده ها، گامی در جهت تشخیص الگوی حاکم بر آن ها و پایه ای برای تبین روابط بین مولفه هایی است که در پژوهش بکار می رود.
سن پاسخ دهندگان
جدول ۴-۱ توزیع فراوانی مربوط به سن پاسخ دهندگان