جدول ۴-۲- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۴۴
جدول ۴-۳- تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۴۷
جدول ۴-۴- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۵۳
جدول ۴-۵- تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۵۷
جدول ۴-۶- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۶۱
جدول ۴-۷- جدول تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۷۰
جدول ۴-۸- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۷۴
فهرست شکل ها
عنوان صفحه
شکل ۱-۱- مدل شماتیک فعالیت سالیسیلیک اسید برای القای مقاومت در تنشهای غیر زیستی ۱۲
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل ۳-۱- نقشه طرح آزمایش ۲۶
شکل ۳-۲- مراحل آمادهسازی و کاشت. ۲۸
شکل ۳-۳- مراحل داشت. ۲۹
شکل ۳-۴- مرحله گلدهی (زمان اعمال تیمارهای تنش خشکی). ۳۰
شکل ۳-۵- اعمال تیمار سالیسیلیک اسید. ۳۱
شکل ۳-۶- مراحل برداشت ۳۲
شکل ۳-۷- اندازهگیری ارتفاع نهایی ۳۳
شکل۳-۸- اندازهگیری دمای سایهانداز گیاهی کلزا با بهره گرفتن از دماسنج مادونقرمز ۳۵
شکل ۳-۹- اندازه گیری قطر ساقه با بهره گرفتن از کولیس ورنیه ۳۵
شکل ۴-۱- اثر رقم بر ارتفاع بوته ۴۰
شکل ۴-۲- اثر رقم بر تعداد شاخه فرعی در بوته ۴۲
شکل ۴-۳- اثر سطوح تنش خشکی بر طول خورجین در بوته کلزا ۴۵
شکل ۴-۴- اثر رقم بر طول خورجین ۴۶
شکل ۴-۵- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر طول خورجین در بوته ۴۸
شکل۴-۶- اثر متقابل سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر طول خورجین در بوته ۴۸
شکل۴-۷- اثر رقم بر تعداد خورجین در ساقه اصلی ۴۹
شکل۴-۸- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد خورجین در شاخه های فرعی ۵۰
شکل۴-۹- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد خورجین در شاخه های فرعی ۵۱
شکل۴-۱۰- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد خورجین در بوته ۵۲
شکل۴-۱۱- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد خورجین در بوته ۵۲
شکل۴-۱۲- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد دانه در خورجین ۵۴
شکل۴-۱۳- اثر رقم بر تعداد دانه در خورجین ۵۵
شکل۴-۱۴- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در خورجین ۵۶
شکل۴-۱۵- اثر متقابل سطوح تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در خورجین ۵۶
شکل ۴-۱۶- اثر سطوح تنش خشکی بر وزن هزاردانه ۵۸
شکل ۴-۱۷- اثر رقم بر وزن هزار دانه ۵۹
شکل۴-۱۸- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر وزن هزاردانه ۶۰
شکل۴-۱۹- اثر متقابل سطوح تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه ۶۰
شکل۴-۲۰- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه در شرایط آبیاری مطلوب ۶۲
شکل۴-۲۱- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه در شرایط تنش خشکی انتهای فصل ۶۳
شکل۴- ۲۲- اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر عملکرد دانه کلزا ۶۴
شکل۴-۲۳- اثر رقم بر عملکرد دانه کلزا ۶۴
شکل۴- ۲۴- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا ۶۵
شکل۴-۲۵- اثر متقابل تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا ۶۶
شکل۴-۲۶- اثر متقابل رقم و سالیسلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا در شرایط آبیاری مطلوب ۶۷
شکل۴-۲۷- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا در شرایط تنش خشکی انتهای فصل. ۶۸
شکل۴-۲۸- اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۶۹
شکل۴-۲۹- اثر رقم بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۱
شکل۴-۳۰- اثر تیمارهای مختلف سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۲
شکل۴-۳۱- اثر متقابل تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۳
شکل۴-۳۲- اثر رقم بر شاخص برداشت ۷۵
شکل۴-۳۳- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر شاخص برداشت ۷۶
شکل۴-۳۴- روند تغییرات دمای سایهانداز گیاهی در تیمارهای تنش خشکی ۷۷